'Baywatch'-babe verrast Instagram in bekend 'Star Wars'-pakje op 'Star Wars Day'

'Baywatch'-babe verrast Instagram in bekend 'Star Wars'-pakje op 'Star Wars Day'

Donna D'Errico ziet er weer eens fabuleus uit!

Als je de naam Pamela Anderson hoort, denk je waarschijnlijk meteen aan Baywatch. Dat is niet anders voor Donna D'Errico.

D'Errico is al decennia lang actief als actrice en model, maar haar bekendste werk is toch wel zonder twijfel haar rol in Baywatch. In 1996 wist ze een van de grote hoofdrollen te bemachtigen. Drie seizoenen lang was ze dan ook te zien als de strand-'babe' Donna Marco.

Carrière
Ondanks het feit dat dit alweer enige tijd geleden is, betekent dit niet dat D'Errico stilzit. Ook de laatste jaren heeft ze nog meer dan genoeg te doen. Zo was ze in 2021 nog te zien in de film Killing Field met Bruce Willis en vorig jaar nog in Frank and Penelope.

Wanneer ze eens even niet acteert (of werkt als model) zorgt D'Errico er wel voor dat we haar niet vergeten. Ze post namelijk graag kiekjes en filmpjes op haar Instagram-pagina en nu is het weer raak.

Spannende foto
Nog altijd tracht ze de status van Baywatch-babe te omarmen en is ze vaak te zien in heel wat weinig verhullende outfits. Haar Instagram-pagina staan dan ook vol met spannende kiekjes en een van haar laatste kiekjes mag er zeker zijn.

Alle Star Wars-fanaten herinneren zich vast en zeker wel de scène waarin Princess Leia gevangen wordt genomen Jabba the Hutt, die haar in een gouden bikini duwt. Bekijk dit moment hieronder nog eens terug.



De grote vraag is nu, wie staat de bikini beter: Carrie Fisher terug in 1983 of Donna D'Errico vandaag de dag? Klik hier om de spannende foto van D'Errico te bekijken!

NieuwsFilm

meest populair