Blond Insta-model Alexis Ren laat het water in je mond lopen met Insta-foto's

Blond Insta-model Alexis Ren laat het water in je mond lopen met Insta-foto's

De blondine blijft filmambities hebben in Hollywood.

De afgelopen tijd komt het Insta-model Alexis Ren regelmatig op FilmTotaal voorbij met haar bekende, meer pikante foto's die ze op Instagram plaatst. De blondine heeft namelijk ambities in Hollywood, dus volgen wij haar ook.

Afgelopen jaar was de in Santa Monica, Californië geboren Alexis - voluit Alexis René Glabach - te zien in twee films, namelijk in Dotty & Soul en The Enforcer. In de laatste film speelde ze naast namen als Antonio Banderas en Kate Bosworth.

Meer films
Dit jaar zal ze in ieder geval opduiken in de actie-/horrorthriller Latency van regisseur James Croke. Ze zal in de film te zien zijn naast actrice Sasha Luss.

De film Latency gaat over de professionele gamer Hana die lijdt aan acute agorafobie. Ze krijgt nieuwe apparatuur die haar spel verbetert en ze begint zich af te vragen of het haar gedachten leest en beheerst.

Sportief op Insta
Om weer wat sportkleding te promoten zien we de blondine nu op Instagram in een wit sportief outfitje. Ze kan het niet laten om haar broek iets te laten zakken. Bekijk de foto's maar via onderstaande link.


De 26 jarige Alexis Ren in haar outfitje zien? Check de foto's dan op haar Instagram-pagina.

Bekijk de afbeeldingEmma Deckers
Emma Deckers trekt haar blouse wijd open op Insta-foto

Bekijk de afbeeldingMoïse Trustfull
Moïse Trustfull over haar borsten die ze een 9,5 (of 10) geeft


NieuwsFilm

meest populair