Bekend acteur speelt Johnny Cage in 'Mortal Kombat 2'

Bekend acteur speelt Johnny Cage in 'Mortal Kombat 2'

Karl Urban heeft opnieuw een brute rol te pakken.

De productie van Mortal Kombat 2 gaat komende maand van start in Australië. De film brengt een hoop geliefde personages uit de spellen naar het witte doek, waaronder fan-favoriet Johnny Cage. The Wrap meldt nu dat niemand minder dan Karl Urban (The Boys) Cage gaat spelen.

Urban speelt nu al een aantal jaren de hoofdrol in de hitserie The Boys op Prime Video. Ook had hij rollen in populaire filmreeksen als The Lord of the Rings en Star Trek.

Cage
In de wereld van Mortal Kombat is Johnny Cage een actiester met een uitgebreide achtergrond in verschillende vechtsporten. Hij is een van de beschermers van Earthrealm naast personages als Raiden en Sonya Blade.

De inspiratie voor het personage kwam hoofdzakelijk van Jean-Claude Van Damme en dan met name zijn personage uit Bloodsport

Tease
De eerste film uit 2020 bevatte een scène na de aftiteling die de komst van Cage in het vervolg al inluidde. Deze scène bekijk je hieronder nog eens.


Mortal Kombat 2 heeft momenteel nog geen exacte verschijningsdatum, maar daar zal hoogstwaarschijnlijk binnenkort nieuws over volgen. In het vervolg zijn o.a. Scorpion (Hiroyuki Sanada), Sub-Zero (Joe Taslim) en Liu Kang (Ludi Lin) weer van de partij en wordt de kwaadaardige Shao Kahn geïntroduceerd.

NieuwsFilm

meest populair