De tattoo van Mike Tyson heeft een opmerkelijk verhaal

De tattoo van Mike Tyson heeft een opmerkelijk verhaal

De spierbundel liet zich er enige tijd geleden al over uit.

Mike Tyson is natuurlijk een van de bekendste en beroemdste boksers aller tijden. Niet alleen was hij een ongelofelijk beest, zijn enorme gezichtstatoeage was er om zijn tegenstanders bang te maken. Toch had dit er heel anders uit kunnen zien.

Tyson was in meerdere films te zien, maar zijn bekendste werk is toch wel The Hangover, waarin hij ook te zien is met zijn indrukwekkende tattoo. Het personage gespeeld door Ed Helms, Stu, laat zelfs dezelfde tatoeage zetten, maar dit had ook een hele andere prent kunnen zijn.

Reactie
Tyson liet zich hier al eerder over uit en zei toen het volgende: "Ik vind deze tatoeage echt 'hot'. Ik dacht dat ik nog meer in zou zijn bij de vrouwen, en dat was ook wel het geval. Er kwamen er de nodigen op me af, die onder de indruk waren van mijn exotische look".

Zijn originele idee was misschien wel niet zo'n hit geweest bij de dames. Oorspronkelijk wilde de vechtersbaas gaan voor hartjes, maar gelukkig weigerde zijn tattoo artiest Victor Perez hiervoor te gaan.

Iets anders
Zo vervolgt Tyson: "Het is een dom idee, dat zie ik nu in, maar destijds vond ik het wel gaaf om 'the man of hearts' genoemd te worden. Victor is een goede vriend en toen ik hem dit zei zei hij meteen: "Nee, dat ga ik niet doen. Dat doe ik je niet aan". Gelukkig maar, ik ben blij dat hij tegengas gaf!"

Bekijk hieronder enkele scènes van Mike Tyson in The Hangover.



NieuwsFilm

meest populair