Nicolas Cage weet nog dat hij in de buik van zijn moeder zat

Nicolas Cage weet nog dat hij in de buik van zijn moeder zat

Maar of het echt waar is dat is nog maar vraag.

Nicolas Cage heeft al in heel wat knettergekke films gespeeld, maar de acteur heeft zelf ook de nodige bizarre verhalen. Nu deelt hij weer een tamelijk ongeloofwaardig verhaal met de wereld.

Als je zelf terugdenkt aan je eigen kindertijd, is het mogelijk dat je misschien herinneringen hebt van toen je 2 was. Dat is normaalgesproken min of meer de leeftijd dat je al bepaalde herinneringen 'kan opslaan', maar Cage was blijkbaar veel eerder dan de normale mens.

Apart
Sterker nog, Cage zegt nog herinneringen te hebben van toen hij nog niet eens geboren was. De acteur, die recentelijk nog hoge ogen wist te gooien in The Unbearable Weight of Massive Talent, zegt namelijk dat hij nog weet hoe het was om in de baarmoeder van zijn moeder te zitten.

Zo zei de met een Oscar bekroonde Cage recentelijk tijdens de Stephen Colbert show: "Als ik dit vertel klikt het misschien krankzinnig en ik weet zelf ook niet of het echt waar is of dat ik me dit inbeeld, maar als ik terugdenk weet ik nog hoe het was om in de baarmoeder te zitten. Ik kon gezichten in het donker zien."

Onduidelijk
Cage heeft hier ook een uitleg voor: "Ik weet dat dit vreemd klinkt, maar ik denk dat het echt gebeurd is. Nu dat ik eraan terugdenk, denk ik dat het misschien wel de geluidsgolven waren die mij bereikten en iets met mij deden. Misschien is dat hetgeen wat ik mij herinner".

Bekijk het filmpje waarin hij het hier over heeft hieronder (vanaf 5:28).



NieuwsFilm

meest populair