De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Unfriended (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Levan Gabriadze | Cast: Shelley Hennig, Moses Storm, Renee Olstead, e.a. | Kijk direct
Blaire en haar vrienden worden op een dag door een onbekende lastiggevallen tijdens een Skype-sessie, die ze op geen mogelijke manier kunnen verwijderen. Uiteindelijk presenteert deze aanwezige zich als de geest van Laura, een oud-klasgenoot die de groep tot zelfmoord heeft gedreven door een beschamende video van haar te delen. Nu blijken Blaire en haar vrienden zelf het doelwit te zijn.



The Remaining (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Casey La Scala | Cast: Alexa Vega, Shaun Sipos, Johnny Pacar, e.a. | Kijk direct
Een hechte vriendengroep komt samen voor de bruiloft van Skylar en Dan. Deze verandert al snel in een enorme nachtmerrie wanneer cataclysmen en duivelse machten het goddelijke oordeel aankondigen. De achtergelaten bruiloftsgasten vluchten voor hun leven en hun eigen lot bepalen terwijl een leger aan creaturen, waarvan ze het bestaan niet kenden, een allesverwoestende ravage ontketent.



Temptation: Confessions of a Marriage Counselor (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tyler Perry | Cast: Jurnee Smollett-Bell, Lance Gross, Kim Kardashian, e.a. | Kijk direct
Judith is getrouwd met haar grote jeugdliefde Brice. Ze werkt als therapeut voor een relatiebureau voor de rijken maar heeft de ambitie om voor zichzelf te beginnen. Terwijl haar eigen huwelijk langzaam in een sleur raakt, ontmoet ze op haar werk de charmante miljardair Harley, die bereid blijkt te zijn om in haar bedrijf te investeren. De vanzelfsprekend opbloeiende gevoelens doen Judith in een relatiecrisis storten.



NieuwsFilm

meest populair