Hoe Aubrey Plaza naam wist te maken door bij de MTV Awards weggestuurd te worden

Hoe Aubrey Plaza naam wist te maken door bij de MTV Awards weggestuurd te worden

Zij was ronduit brutaal en probeerde een award te stelen

Uitreikingen van awards zijn omgeven met incidenten. Dat kan aan van alles liggen. Maar een feit is, dat de verwachtingen hooggespannen zijn en de stress er dan op gekke manieren uit kan komen.

Zo gooide Sylvester Stallone ooit een vaas naar Arnold Schwarzenegger, sloeg Will Smith presentator Chris Rock, stoorde Kanye een speech van Taylor Swift en probeerde Aubrey Plaza een award te ontfutselen van Will Ferrell.

Vrij brutaal
De actrice en comédienne Aubrey Plaza houdt van uitdagen en is daar vrij brutaal in. Maar zij ging te ver bij de MTV awards in 2013. Daar liep zij ongevraagd het podium op en stoorde onhandig het belangrijke moment van de winnaar, Will Ferrell.

Met een glas drinken in de hand probeerde zij de award uit handen van Will Ferrell te krijgen. Op haar blote decolleté stond de naam van haar film The To Do List. Will Ferell bleef geduldig, waardoor Aubrey schaapachtig terug liep naar haar plek.

Geen statement
Will Ferrell verklaarde later dat zij flink naar alcohol rook. Aubrey Plaza heeft geen statement afgegeven. Feit was wel dat een aantal mensen van MTV haar uit de zaal verwijderden - en dat de naam van de opkomende ster ineens overal te vinden was.

Meer staat hier in het artikel van LAD Bible.

Het voorval is te zien in onderstaand YouTube-video van ABC News.



NieuwsFilm

meest populair