Deze acteur moest ongemakkelijke dingen doen bij die ene seksscène met Jennifer Lopez

Deze acteur moest ongemakkelijke dingen doen bij die ene seksscène met Jennifer Lopez

De set was omgeven met regeltjes om gênante situaties te voorkomen

De Netflix-film The Boy Next Door is een erotische thriller uit 2015 met Jennifer Lopez en Ryan Guzman. De film bevat een stomende seksscène die helemaal niet eenvoudig te filmen was.

Ryan Guzman vertelde destijds aan Cosmopolitan dat de scène omgeven was met regeltjes. Dit alles om te voorkomen dat er ongewenste aanrakingen zouden zijn of gênante situaties zouden ontstaan.

Intieme delen
Hij vertelde dat Jennifer Lopez allerlei coole gadgets had om haar intieme delen te bedekken. Ook werd afgesproken hoe hij zijn handen moest houden, zodat haar bescherming niet in beeld zou komen.

De destijds 27-jarige Ryan Guzman moest zijn penis zo strak mogelijk afbinden met een speciaal 'dasje'. En daaroverheen moest nog een 'sokje'. Dit alles om te voorkomen dat hij per ongeluk een erectie zou krijgen. En er toch ongemakkelijke situaties zouden kunnen ontstaan.

Waardig en lastig
Ryan vertelde dat het vooral ging om waardig kunnen acteren onder lastige omstandigheden. Goede afspraken en speciale spulletjes hielpen hierbij goed.

Meer staat hier in het artikel bij LAD Bible. Jlo maakte overigens een verpletterende indruk op het MET gala van de week. Haar Instagram-bericht staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair