De 'Avengers: Endgame'-makers over de 'Star Wars'-film van Marvel-icoon Kevin Feige

De 'Avengers: Endgame'-makers over de 'Star Wars'-film van Marvel-icoon Kevin Feige

Het duo had gesprekken met Feige over de eventuele regie van de film.

Onlangs werd bekendgemaakt dat de Star Wars-film van Marvel-frontman Kevin Feige er voorlopig niet van gaat komen. Joe en Anthony Russo, het regisseursduo achter Avengers: Infinity War en Endgame vertellen nu dat ze gesprekken hebben gehad met Feige over de film.

Kathleen Kennedy, studiobaas van Lucasfilm, vertelde onlangs dat de film van Feige nooit echt serieus op tafel lag. Het tegendeel lijkt waar; Michael Waldron was bezig met het script en de Russo's blijken nu dus gesprekken te hebben gehad over het regisseren van de film.

Vroege gesprekken
De Russo's waren ter promotie van hun nieuwe serie Citadel te gast bij de podcast Smartless van Jason Bateman, Sean Haynes en Will Arnett. Ze hadden het volgende te zeggen over de film van Feige:

"We houden van 'Star Wars'. Er waren vroege gesprekken, er waren enkele vroege gesprekken met ons. Kevin Feige is een grote 'Star Wars'-fan, en er waren enkele vroege gesprekken over misschien samenwerken met Kevin om 'Star Wars' te doen."

Te druk
De Star Wars-film van Feige lijkt er nu dus niet meer van te komen. De kans is groot dat hij simpelweg te druk is met zijn bezigheden bij Marvel om de benodigde aandacht te besteden aan het project.


De Star Wars-films die er nu wél lijken te komen zijn films van James Mangold, Dave Filoni en Sharmeen Obaid-Chinoy. Hierboven vertelt Obaid-Chinoy over haar film met Daisy Ridley als Rey.

NieuwsFilm

meest populair