Ziet Margot Robbie er zo uit als haar 'Fantastic Four'-personage Invisible Woman

Ziet Margot Robbie er zo uit als haar 'Fantastic Four'-personage Invisible Woman

Maar komt het er ook echt van?

Margot Robbie is een van de bekendste en geliefdste actrices in Hollywood. Niet zo heel gek dus, dat menig filmmaker en studio met haar wil werken. Gaat ze nu zelfs ook het MCU versterken?

Dat is het verhaal dat al enige tijd de ronde doet. Sommige mensen denken dat dit niet bij de actrice 'past', maar Marvel weet elke keer weer grote namen te strikken. Denk bijvoorbeeld maar aan Christian Bale, Cate Blanchett en Anthony Hopkins, om er maar een paar te noemen.

Fantastic Four
Robbie, die over niet al te lang te zien zal zijn in Barbie, wordt namelijk gelinkt aan de nieuwe Fantastic Four reboot. Blijkbaar zou Marvel haar de rol van de superheldin Invisible Woman/Sue Storm hebben aangeboden.

Meteen was het internet in rep en roer, want de nodige filmfanaten zouden haar maar wat graag zien bij Marvel. Een artiest, genaamd Venomhology, heeft zelfs al een eerste 'afbeelding' in elkaar geknutseld van hoe Robbie eruit zou kunnen zien als het bekende personage. Bekijk het portret hieronder.



Wel of niet
De vraag is natuurlijk of het er daadwerkelijk van komt en of Robbie zin heeft om zich zo lang vast te leggen. Marvel heeft namelijk grote plannen met de Fantastic Four-groep, dus mocht de actrice er voor gaan, dan zal ze hoogstwaarschijnlijk moeten tekenen voor meerdere films.

Mocht dit gebeuren, dan is het mogelijk dat niet een maar twee vrouwen deel uit gaan maken van de nieuwe Fantastic Four-groep. Enkele dagen geleden kwam er nog een artikel langs dat niemand minder dan Mila Kunis misschien wel The Thing gaat spelen. Daarover lees je meer hier.

NieuwsFilm

meest populair