Bizar: Jared Leto verschijnt als witte poes tijdens gala

Bizar: Jared Leto verschijnt als witte poes tijdens gala

Hij pakte wel alle meiden in met zijn pak

Van de week vond het MET-gala plaats, dat als thema Karl Lagerfeld kreeg. Op de rode loper kwamen de meest extravagante outfits voorbij met een ode aan de ontwerper.

Het is dan soms moeilijk om op te vallen, behalve als je Jared Leto heet. Voorgaande jaren wist de acteur uit Morbius ook de ogen op zich te richten met een replica van zijn hoofd onder de arm en een twinning look met een directeur van Gucci.

Witte luxepoes
Ook dit jaar wist Jared Leto het thema van de avond goed te pakken. Hij verscheen als de kat van Karl Lagerfeld, Choupette. Zijn witte luxepoes reisde mee in privéjets en beschikte over ipads.

De ster verscheen als reusachtig aaibaar geval op het event. De reacties rond hem waren duidelijk te horen in filmpjes. Tot een stylist de poezenkop afdeed en mensen verrast naar Jared keken. De make-up en haren bleven keurig in stijl bij zijn kostuum.

Leuk voor dames
Meer staat hier in het artikel van Vogue. In onderstaand Instagram-bericht is te zien hoe gemakkelijk de dames voor hem vielen. Zo'n pak is dan lang niet zo bizar meer.



NieuwsFilm

meest populair