Alleen voor deze bedragen komt Selena Gomez nog haar bed uit

Alleen voor deze bedragen komt Selena Gomez nog haar bed uit

Selena Gomez kan op haar dertigste al grote sommen geld vragen voor haar aanwezigheid

Selena Gomez is een Amerikaanse actrice, stemactrice, zangeres, tekstschrijver, producer en social influencer. De nu 30-jarige ster is wereldwijd een van de populairste beroemdheden. Op het moment is zij te zien in haar documentaire My Mind & Me en de serie Only Murders in the Building.

Selena Gomez begon als kindsterretje en groeide uit tot publiekslieveling. Haar nettowaarde wordt geschat op 95 miljoen Amerikaanse dollars. Zij is dus best wel rijk.

Hoe het begon
In 1992 is Selena Gomez geboren in Texas, Amerika. Als kind was zij te zien in de show Barney & Friends en werkte daarna voor Disney in series als Hannah Montana en Wizards of Waverly Place.

Selena Gomez is te zien in films als Another Cinderella Story, Princess Protection Program en verleent haar stem aan de Hotel Transylvania-films. Bij streamingdienst Hulu is zij te zien in de serie Only Murders in the Building.

Meer vermogen
Selena Gomez treedt op als executive producer voor de Netflix-serie 13 Reasons Why en voor Hotel Transylvania. Daarnaast zet zij zich in voor verschillende goede doelen voor kinderen en voor mentale gezondheid.

Selena Gomez heeft een erg succesvolle muziekcarrière met drie albums. Daarnaast heeft zij een van de grootste social media accounts ter wereld. Op TikTok heeft zij 40 miljoen volgers. Op Instagram 330 miljoen. Op YouTube heeft zij 30 miljoen abonnnees.

Reclame
Dat betekent dat zij voor een reclamebericht op Instagram circa 800.000 mag vragen, omdat zij voor de betreffende onderneming een waarde van 3,5 miljoen vertegenwoordigt.

Selena was twee jaar lang het gezicht van sportmerk Puma. Dit leverde haar bij elkaar 30 miljoen op. Voor het tassenmerk Coach ontving zij 10 miljoen.

Salarissen
Al in 2009 ontving zij als 17-jarige 30.000 per aflevering voor Wizards of Waverly Place. De verwachting is dat zij per maand een bedrag van 600.000 binnenkrijgt uit alles wat zij uitzet, inclusief haar verzorgingslijn Rare Beauty. Daarnaast ontvangt zij per aflevering van Only Murders in the Building een bedrag van 600.000.

Dat is nog eens een maandsalaris om voor uit bed te komen. Meer over haar vermogen staat hier bij Celebrity Networth. In onderstaand Instagram-bericht vertelt Selena meer over haar werk.



NieuwsFilm

meest populair