'Hunger Games'-actrice voelt zich gedwongen om haar naaktfoto te posten

'Hunger Games'-actrice voelt zich gedwongen om haar naaktfoto te posten

Hackers hebben haar foto's weten te bemachtigen, maar ze is ze te slim af.

Het komt wel vaker voor dat actrices en modellen spannende kiekjes op sociale media zetten. Het internet staat er vol mee en is nu een pikante foto rijker. Het gaat hier om een plaatje van actrice Willow Shields, maar de reden hiervoor is absoluut niet leuk.

Shields, voornamelijk bekend van The Hunger Games, deelde een foto op haar Instagram waarin ze volledig uit de kleren gaat. Helaas doet ze dit niet omdat ze dit eigenlijk zelf wil doen, maar omdat ze zich gedwongen voelt.

Waarom dan
De reden hiervoor? De 22-jarige Shields is het slachtoffer geworden van een wraakporno, maar wil niet hieronder lijden. Zo schrijft ze zelf op haar Insta-pagina: "Ik zal niet toestaan dat iemand anders keuzes maakt over mijn lichaam".

Wat blijkt, hackers hebben naaktfoto's van de actrice weten te bemachtigen en blackmailen haar nu. Zij is hier echter niet van gediend en wil dit voorzijn, dus deelt ze een foto zelf. Naar verluidt hebben de hackers nog meer foto's van Shields, maar deze zijn minder onthullend.

Reactie
Shields vervolgt: "Ik weet dat veel mensen hiermee geconfronteerd worden. Hackers en criminelen proberen je lichaam en geest diep te kwesten. Ik ken het en het spijt me dat dit bestaat, ik laat het niet toe. Ik zal geen 'slut shaming' tolereren. Dit is mijn lichaam en ik deel het met wie ik wil. Ik neem de controle terug".

De FBI is inmiddels op de hoogte van de zaak, alleen hoopt de actrice dat ze dit onderzoek ook effectief serieus zullen nemen. Het volledige bericht is hier op haar Instagram te lezen.

NieuwsFilm

meest populair