3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Babysitter (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: McG | Cast: Samara Weaving, Judah Lewis, Bella Thorne, e.a. | Te zien op: Netflix
De twaalfjarige Cole is tot over zijn oren verliefd op zijn oppas Bee. Op een avond besluit hij op te blijven om stiekem naar haar te kunnen gluren, maar dat had hij beter niet kunnen doen. Cole ontdekt namelijk dat Bee lid is van een sekte en andere leden heeft uitgenodigd in zijn huis. Wanneer zij Cole ontdekken, moet hij vechten voor zijn leven.



The Wolf of Wall Street (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Scorsese | Cast: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie, e.a. | Te zien op: HBO Max / Netflix / Videoland
De brutale durfal Jordan Belfort vergaart op slinkse wijze grote rijkdom met de beurshandel op Wall Street. Zijn geld geeft hij vooral uit aan prostituees, uitzinnige feesten en drugs. Maar zijn flamboyante levensstijl trekt al snel de aandacht van de FBI, die Belfort verdenkt van fraude en corruptie.



Beauty and the Beast (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bill Condon | Cast: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, e.a. | Te zien op: Disney+
Belle zit graag met haar neus in de boeken. Op een dag verdwijnt haar vader spoorloos. Haar onderzoek brengt haar naar een ogenschijnlijk verlaten kasteel. Daar blijkt echter het Beest te wonen. Langzaam leert Belle de ware aard van het Beest kennen. De liefde die daarna ontstaat tussen de twee zou zomaar de sleutel kunnen zijn om de vloek te verbreken die rust op het kasteel en zijn inwoners.



NieuwsFilm

meest populair