Channing Tatum brandde ooit zijn jongeheer: "Maar nu is hij perfect"

Channing Tatum brandde ooit zijn jongeheer: "Maar nu is hij perfect"

Van ijskoud naar vlammend heet in een tel

Acteren lijkt leuk, maar is dat niet altijd. Channing Tatum kwam daar een tijd geleden achter. Hij verbrandde zijn jongeheer bij een filmopname. En dat was echt niet best.

Je zou verwachten dat de piemel van de ster in vuur en vlam zou staan bij een van zijn Magic Mike-films. Zwaaien met zijn zaakje is daar immers zijn vak.

Naar incident
Maar vreemd genoeg verliep alles daar prima voor zover de verhalen gaan. Het nare incident gebeurde bij de opnamen van de actiefilm The Eagle in 2011. Op een gegeven moment moet Channing het ijskoude water in van een Schotse rivier.

De acteur vertelt aan Details Magazine: "De enige manier om warm te blijven bij de opnamen, was een mengsel van kokend water in de wetsuit te gieten. Bij een van die sessies vergat een crew-lid alleen dat hete water te verdunnen."

Kokend water
De ster vervolgt: "Ik probeerde zo veel mogelijk de wetsuit van mijn huid af te houden. Maar het water zakte natuurlijk naar mijn penis en bleef daar te lang hangen. Ik verbrandde het topje van mijn eikel."

Ter geruststelling besluit hij: "Mijn penis is nu perfect op orde. Voor de volle 100 procent. En wil weer graag aan het werk."

Meer staat hier in het artikel van LAD Bible. In onderstaand Instagram-bericht kan Channing gelukkig weer glimlachen.



NieuwsFilm

meest populair