Nu populair op Netflix: Van keiharde misdaad tot doodenge horror

Nu populair op Netflix: Van keiharde misdaad tot doodenge horror

Dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.

Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 AKA (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Morgan S. Dalibert | Cast: Alban Lenoir, Eric Cantona, Noé Chabbat, e.a. | Kijk direct
Om een terrorist vroegtijdig te stoppen, zet de Franse overheid een geharde agent als infiltrant in. Deze infiltrant - met de schuilnaam 'Adam' - moet binnen zien te dringen bij een topcrimineel die ervan wordt verdacht banden te hebben met de terrorist. Deze missie wordt bemoeilijkt wanneer Adam onverwachts een band krijgt met de stiefzoon van de misdaadbaas. Deze band stelt zijn moreel flink op de proef.



#2 Fijn Weekend (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Karthaus | Cast: Carolien Spoor, Kay Greidanus, Jon Karthaus, e.a. | Kijk direct
In de Franse Bourgogne komt een hechte vriendengroep bij elkaar op een herdenkingsweekend om hun overleden vriend te eren. Als de weduwe onverwachts haar nieuwe liefde meeneemt, groeit het weekend uit tot een rollercoaster aan emoties waarin de onderlinge verhoudingen op scherp komen te staan.



#3 The Invitation (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jessica M. Thompson | Cast: Nathalie Emmanuel, Thomas Doherty, Sean Pertwee, e.a. | Kijk direct
Na de dood van haar moeder komt de Amerikaanse Evie middels een DNA-test in contact met een verloren gewaande neef genaamd Oliver uit Engeland. Hij nodigt haar uit voor een bruiloft. De Engelse tak van haar familie blijkt behoorlijk welgesteld. Evie stuit echter op een duister en vreemd familiegeheim dat haar leven overhoop dreigt te gooien. Al snel blijkt haar leven in groot gevaar te zijn.





#4 A Tourist's Guide to Love (2023)
#5 The Remaining (2014)
#6 Never Back Down (2008)
#7 Clemency (2019)
#8 The Last Kingdom: Seven Kings Must Die (2023)
#9 The Woman King (2022)
#10 Chupa (2023)


NieuwsFilm

meest populair