In dit rode jurkje is Scarlett Johansson een behoorlijke droomvrouw

In dit rode jurkje is Scarlett Johansson een behoorlijke droomvrouw

Dit verdient het om wel even gedeeld te worden!

Scarlett Johansson nam in 2021 definitief afscheid van waarschijnlijk wel haar allergrootste filmrol: Black Widow. Maar dit is natuurlijk niet het enige waardoor de actrice wereldberoemd werd.

De in New York City geboren blondine speelde namelijk ook rollen in hooggewaardeerde films zoals Marriage Story en Jojo Rabbit, allebei uit 2019. Voor beide rollen werd ze zelfs genomineerd voor een Oscar.

Meer
Daar blijft het niet bij. We zagen haar ook in andere toppers zoals Lost in Translation, Her en Under the Skin. Op IMDb staat dat ze maar liefst alweer getekend voor 7 nieuwe projecten, waaronder de R-rated romkom van Wes Anderson genaamd Asteroid City.

Maar de actrice wordt ook door menig merk gevraagd om reclame te maken voor hun producten. Heel erg gek is dit niet, want ze ziet er fantastisch uit. Niet voor niets wordt zij al jarenlang toegerekend tot de knapste vrouwen in de filmindustrie. Dat is ook wel duidelijk te zien met de volgende kiekjes.

Foto's
Er is namelijk een bekende Instagram-pagina, genaamd Hollywood Actress. De naam verklapt het al: elke dag verschijnen er meerdere spannende plaatjes van mooie actrices en daar hoort Johansson zeker bij.

Ondanks het feit dat het gaat om foto's die al een paar jaar oud zijn, is het zeker de moeite waard om er nog eens naar te kijken, want de actrice ziet er werkelijk beeldschoon uit. Haar rode jurkje heeft echter ook behoorlijk wat inkijk, maar daar zal niemand een probleem mee hebben.

Interesse in de sensuele plaatjes van Scarlett Johansson? Klik dan snel hier!





Opvallend op Instagram
Uiteraard is Scarlett ook een actrice die bij menig fan aan de muur hangt of heeft gehangen. Als je op Instagram kijkt dan zijn er ook vele fanpagina's die mooie foto's van haar verzamelen. Zoals scarlett_johansson_officiail.

NieuwsFilm

meest populair