Salma Hayek nagenoeg onherkenbaar op reeks mooie Insta-foto's

Salma Hayek nagenoeg onherkenbaar op reeks mooie Insta-foto's

Ze ziet er weer eens prachtig uit.

Salma Hayek is al decennia lang een bekende naam in Hollywood en scoort nog steeds de ene na de andere grote rol. Ook wanneer ze eens even niet acteert zorgt ze er echter zeker voor dat we haar niet vergeten.

Hayek heeft al in talloze Hollywood-blockbusters gespeeld. Denk bijvoorbeeld maar aan Savages, The Hitman's Bodyguard en de MCU-film Eternals. Vaak genoeg speelt ze stoere personages, maar soms gaat het ook om de rol van de 'femme fatale'. Dat is ook wel te begrijpen.

Beeldschoon
De actrice wordt al jarenlang toegerekend tot een van de knapste vrouwen in Hollywood. Ondanks het feit dat Hayek 56 is, ziet ze er nog steeds beeldschoon uit. Dat toont ze nu weer eens opnieuw aan.

Hayek is behoorlijk actief op sociale media, voornamelijk Instagram. Hier heeft ze maar liefst ook bijna 24 miljoen volgers, die ze regelmatig trakteert op mooie kiekjes en filmpjes. Nu is het weer raak.

Plaatjes
Hayek kwam weer met een hele reeks foto's. Zo schrijft ze zelf: "Ik heb me laten inspireren door Jackie O". Hiermee verwijst ze naar Jackie Kennedy. Eerlijk is eerlijk, de look staat de actrice ook bijzonder goed.

Binnen de kortste keren werd Hayek dan ook bedolven onder de likes en complimenten. Bekijk de foto's zelf hieronder!



NieuwsFilm

meest populair