Florence Pugh scheert hoofd volledig kaal en gaat voor een heel aparte look

Florence Pugh scheert hoofd volledig kaal en gaat voor een heel aparte look

Sommigen vinden het top, anderen helemaal niks.

Florence Pugh is vandaag de dag een van de bekendste actrices in Hollywood. Ze scoort de ene na de andere grote rol, maar ook wanneer ze eens even niet acteert zorgt ze er zeker voor dat we haar niet vergeten.

Pugh is pas 27 jaar oud, maar wist al hoge ogen te gooien met o.a. Midsommar en Little Women. Ook zal ze te zien zijn in Oppenheimer en het Dune-vervolg. Daar blijft het niet bij.

Opvallend
De actrice heeft maar liefst meer dan 9 miljoen volgers op Instagram, die ze vaak trakteert op opvallende kiekjes en filmpjes. Nu duikt er weer een reeks foto's op. Deze staan (nog) niet op haar Insta, maar wel op het internet. Haar look is zeker bijzonder te noemen.

Net zoals vele andere bekende sterren, was Pugh gisteren op het Met Gala te vinden. Niet alleen was haar jurk behoorlijk speciaal, ook heeft ze afscheid genomen van haar lange lokken en is ze op dit moment zo goed als kaal.

Kroon
De wit en zwart outfit is van het peperdure merk Valentino, maar vooral haar speciale tiara viel op. Haar 'soort van hoed' zijn behoorlijke lange veren die hoog de lucht in gaan. Makkelijk zal het niet geweest om door deuren en nauwe gangetjes te lopen...

Interesse in de opvallende outfit en nieuwe look van Florence Pugh? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair