Ryan Reynolds wil voor 1 miljard dollar nog een sportclub kopen

Ryan Reynolds wil voor 1 miljard dollar nog een sportclub kopen

Hij heeft de smaak te maken nu zijn voetbalclub een succes blijkt

In 2020 baarden sterren Ryan Reynolds en Rob McElhenney opzien, toen zij een slecht presterende voetbalteam opkochten. Dit team, Wrexham FC, promoveerde al snel naar de English Football League.

Na dit triomf wil de acteur uit de Deadpool-films het allemaal opnieuw doen - met het kopen van een nieuwe sportclub. De Canadese Ryan Reynolds zou nou zin hebben in een hockeyteam uit Canada, genaamd de Ottawa Sun.

Canadese hockeyclub
Voor deze hockeyclub zou 1 miljard Amerikaanse dollars gevraagd worden. Mocht Ryan tot aanschaf overgaan dan gaat hij meteen de Canadese hockey-historie in als hoogste koper.

De verwachting is dat Ryan de marketing van de hockeyclub op dezelfde manier aan zal pakken als de voetbalclub. Zo investeerde hij miljoenen in de club, werd vrienden met clubleden en dronk regelmatig een biertje in de plaatselijke 'pub' in Wales.

Mooie documentaire
Daarnaast regelde hij ludieke reclames en interviews en een Disney+ documentaire Welcome to Wrexham rond het lief en leed van de voetbalclub. Deze acties leverden veel extra bekendheid op.

Meer staat hier in het artikel van LAD Bible. Hieronder staat een Instagram-bericht van Ryan die het niet droog hield bij de promotie van zijn team vorige week.



NieuwsFilm

meest populair