Syndey Sweeney knalt bijna uit haar krappe topje in Insta-foto's

Syndey Sweeney knalt bijna uit haar krappe topje in Insta-foto's

Ze laat weinig aan de verbeelding over...

Sydney Sweeney is vandaag de dag niet meer weg te denken uit Hollywood. De jonge actrice scoort de ene na de andere grote rol, maar ook wanneer ze eens even niet acteert zorgt ze er zeker voor dat we haar niet vergeten.

Sweeney zit niet stil. De 25-jarige actrice was al te zien in succesvolle en geliefde series als The Handmaid's Tale, Euphoria en The White Lotus. Ook was ze te zien in Quentin Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood.

Meer
Daar blijft het echter niet bij. Sweeney zal de komende jaren ook nog behoorlijk veel te zien zijn, want ze heeft weer de nodige grote projecten op de agenda staan, zoals de Marvel blockbuster Madame Web en de Barbarella-remake.

Maar niet alleen als actrice heeft ze genoeg te doen. Menig modemerk wil maar wat graag met haar samenwerken. Zo werkt ze nu ook als model voor Frankies Bikinis, dus we zien haar vaker langskomen in lingerie en bikini's op haar Instagram. De actrice is sowieso wel fan van de 'schaars geklede look'.

Rode loper
De beeldschone actrice was recentelijk aanwezig op de rode loper bij het Giorgio Armani event in New York. Ze wist alle camera's naar zich toe te trekken maar dat is ook wel te begrijpen. Sweeney heeft namelijk niet echt veel aan en gaat voor een bijzonder spannende look.

Interesse in de zwoele foto's van Sydney Sweeney? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair