Donna D'Errico op pikante foto: "je wordt nooit saai"

Donna D'Errico op pikante foto: "je wordt nooit saai"

Ook dit kiekje verdient het om wel even gedeeld te worden.

Als je de naam Pamela Anderson hoort, denk je waarschijnlijk meteen aan Baywatch. Dat is niet anders voor Donna D'Errico.

D'Errico is al decennia lang actief als actrice en model, maar haar bekendste werk is toch wel zonder twijfel haar rol in Baywatch. In 1996 wist ze een van de grote hoofdrollen te bemachtigen. Drie seizoenen lang was ze dan ook te zien als de strand-'babe' Donna Marco.

Carrière
Ondanks het feit dat dit alweer enige tijd geleden is, betekent dit niet dat D'Errico stilzit. Ook de laatste jaren heeft ze nog meer dan genoeg te doen. Zo was ze in 2021 nog te zien in de film Killing Field met Bruce Willis en vorig jaar nog in Frank and Penelope.

Wanneer ze eens even niet acteert (of werkt als model) zorgt D'Errico er wel voor dat we haar niet vergeten. Ze post namelijk graag kiekjes en filmpjes op haar Instagram-pagina en nu is het weer raak.

Spannende foto
Nog altijd tracht ze de status van Baywatch-babe te omarmen en is ze vaak te zien in heel wat weinig verhullende outfits. Haar Instagram-pagina staan dan ook vol met spannende kiekjes en haar meest recente kiekje mag er zeker ook zijn.

Ze heeft namelijk bijna niks aan, buiten een behoorlijk strakke bikini. Hier staat de tekst bij: "Nog in een keer in het goud, waarom ook niet? Bedankt voor al jullie lieve reacties, ik lees ze allemaal!". Het is ook niet heel erg gek dat ze werd bedolven onder de complimenten voor deze sensuele foto.

Zien hoe D'Errico erbij ligt? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.

NieuwsFilm

meest populair