Paul Mescal krijgt flink salarisverhoging door films als 'Aftersun' en 'Carmen'

Paul Mescal krijgt flink salarisverhoging door films als 'Aftersun' en 'Carmen'

De jonge ster doet het erg goed op toneel, in series en in films

Paul Mescal is een Ierse acteur. De jonge ster heeft al meerdere nominaties en awards gekregen en is het meest bekend door de serie Normal People en de film Aftersun en Carmen.

Paul Mescal is eigenlijk een theaterman in hart en nieren. De nu 27-jarige ster heeft een geschatte nettowaarde van 1 miljoen Amerikaanse dollars.

Hoe het begon
In 1996 is Paul Mescal geboren in Maynooth, Ierland. Hij studeerde drama en startte al snel in toneelvoorstellingen als Angeles' Ashes en The Great Gatsby.

Jaren later pakte hij ook rollen in series en films. Hij brak door met de populaire serie Normal People en kreeg goede reviews met films als The Lost Daughter, Carmen en Aftersun.

Meer vermogen
Zijn vermogen is voornamelijk opgebouwd uit salarissen van theatervoorstellingen. Voor een bijrol wordt gedacht dat hij gemiddeld 1.500 dollar per week zou verdienen. Voor een aflevering in een serie zou dat 40.000 zijn.

Paul Mescal moet ook lekker verdienen aan zijn filmrollen, zeker omdat ze goed ontvangen worden. Vaak is dat 350.000 voor een startende acteur in een hoofdrol.

Promoten van merken
Daarnaast verdiende Paul ook goed geld aan zijn social media account door verschillende merken te promoten. Maar sinds kort staat zijn Instagram-account offline.

Meer staat hier in het artikel van The Things. Een YouTube-interview bij Jimmy Kimmel Live staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair