Boezem van Halle Bailey knalt bijna uit haar outfit op Insta-foto

Boezem van Halle Bailey knalt bijna uit haar outfit op Insta-foto

Ook de andere kiekjes mogen er zijn.

Later deze maand zullen we eindelijk kunnen genieten van de nieuwste live-action remake van Disney, namelijk The Little Mermaid. Hierin is de hoofdrol weggelegd voor Halle Bailey, die niet alleen haar film in het zonnetje zet, maar ook zichzelf.

De in Atlanta, Georgia geboren actrice werkt hard aan haar carrière als acteur en zangeres. Ze zingt namelijk ook. Dat doet ze met haar zus Chlöe Bailey, als het muzikale duo Chloe x Halle. En dat gaat bijzonder goed. Ze zijn namelijk behoorlijk succesvol, dat valt ook wel te zien aan hun vijf Grammy Award-nominaties in 2018.

Bekend
Halle is echter nu wel bekender geworden dan Chloe, iets dat ze voornamelijk heeft te danken aan de jeugdserie Grown-ish. Mede dankzij dit succes wist zij de hoofdrol te bemachtigen in de nieuwe The Little Mermaid-film, maar niet alleen kijken haar fans uit naar deze blockbuster.

Halle heeft namelijk maar liefst 4,5 miljoen volgers op Instagram, die zij vaak genoeg trakteert op foto's en filmpjes. Vaak genoeg zitten hier ook best wel pikante plaatjes tussen. Dat is nu weer eens het geval.

Fotoshoot
De afgelopen maand hebben we Halle wel al vaker voorbij zien komen op FilmTotaal, maar ook deze kiekjes verdienen het om even gedeeld te worden. Het gaat hier om een reeks foto's die werden gemaakt om The Little Mermaid te promoten.

Zo schrijft Bailey zelf: "big thank you to vmagazine for this mermaid fantasy cover of my dreams". Eerlijk is eerlijk, ze ziet er weer geweldig uit en vooral de vierde foto is erg spannend.

De 23 jarige Halle Bailey in haar sensuele outfits zien? Check de foto's dan hier op haar Instagram-pagina.

NieuwsFilm

meest populair