Marvel-actrice January Jones maakt je gek met pikant dansfilmpje op Insta

Marvel-actrice January Jones maakt je gek met pikant dansfilmpje op Insta

We zijn het inmiddels wel van haar gewend.

Actrice January Jones heeft al in behoorlijk wat films en series gespeeld, maar de meeste mensen kennen haar vandaag de dag waarschijnlijk meer van haar Instagram-account. Ze post namelijk maar wat graag pikante foto's en spannende filmpjes. Nu is het weer raak.

Enige tijd geleden werd Jones verweten dat ze wel erg graag de aandacht trekt met haar lichaam. Eerlijk is eerlijk, dit is geen onterechte constatering, want ze geeft zichzelf graag bloot. Voornamelijk op Instagram trakteert ze haar 1,1 miljoen volgers regelmatig op kiekjes of videootjes.

Carriere
De acteercarrière van Jones is niet meer wat het ooit is geweest. Ze wist hoge ogen te gooien in blockbusters als Unknown en X-Men: First Class, maar ook in de populaire serie Mad Men. De afgelopen jaren moet ze vaak genoegen nemen met bijrolletjes.

De actrice wil echter zeker niet vergeten worden en lijkt dan ook besloten te hebben haar lichaam in de strijd te gooien. Als je namelijk naar het Instagram account van Jones kijkt zie je al snel dat ze haar boezem gebruikt om in beeld te komen.

Filmpje
Dat is nu zeker ook het geval. Niet dat dit erg is natuurlijk, maar het is wel opvallend. Er moet ook gezegd worden dat Jones er nog steeds fantastisch uitziet. In haar laatste filmpje danst ze rond in een kleine en misschien ietwat krappe bikini.

Wil je de 45 jarige January Jones zien swingen in haar bikini? Bekijk dan nu het filmpje op haar Instagram!

NieuwsFilm

meest populair