Heeft actrice Cobie Smulders uit de Marvel-films nu wel of niet Nederlandse ouders?

Heeft actrice Cobie Smulders uit de Marvel-films nu wel of niet Nederlandse ouders?

De ster is al erg bekend in Canada en heeft al veel awards en nominaties mogen ontvangen

Cobie Smulders speelt het personage Maria Hill in de Avengers-films. Zij is de rechterhand van Nick Fury, gespeeld door Samuel L. Jackson.

Eind juni zal de 41-jarige actrice ook in een Marvel-miniserie op Disney+ te zien zijn, genaamd Secret Invasions. De ster speelt al jaren in verschillende films en series. Voor haar rollen heeft zij al verschillende awards en nominaties mogen ontvangen.

Bekender in Nederland
Nu zij bekender wordt in Nederland vragen mensen zich af of de Canadese Cobie Smulders wel of niet Nederlandse voorouders heeft. Wel, feitelijk heet Cobie voluit Jacoba Francisca Maria Smulders.

Zij heeft dus welbekende, oudhollandse namen. Cobie is dan ook traditioneel vernoemd naar verschillende familieleden. Dit komt, omdat haar vader een Nederlander is en haar moeder is Brits. En Cobie komt heel ouderwets uit een erg groot gezin, al groeide zij op in Canada.

Dutch Comic Con
De ster praat geen vloeiend Nederlands. Maar dat mag de pret niet drukken. Fans mogen met haar op de foto in de Dutch Comic Con die in juni in de Jaarbeurs Utrecht gehouden zal worden. Cobie geniet van deze events en zal ook vragen beantwoorden en handtekeningen uitdelen.

Hieronder staat een Instagram-bericht van haar over een andere Comic Con. Meer staat hier in het artikel van Geekish.



NieuwsFilm

meest populair