Zo doodnormaal is de vrouw van Jerry Seinfeld

Zo doodnormaal is de vrouw van Jerry Seinfeld

Maar zij beëindigde wel haar eerdere huwelijk kort nadat zij de ster ontmoette

Jessica was net getrouwd met de zoon van een belangrijke theatermagnaat, toen zij Jerry Seinfeld ontmoette. Dat was in 1998.

Jessica vertelde dat Jerry Seinfeld een grapje tegen haar maakte in een sportschool. Zij ging een moeilijke tijd door en kon niet om die opmerking lachen. Hij probeerde het kort daarna weer en toen lachte zij wel.

Fout huwelijk
Het klikte zo goed tussen hen, dat Jessica zich realiseerde dat zij een fout had gemaakt met haar ja-woord aan de bekende theaterproducent. Zij vroeg een echtscheiding aan en ging al verder met Jerry.

De roddelbladen smulden van dit schandaal. Zeker omdat Jerry en Jessica een jaar later trouwden. Maar inmiddels zijn zij al ruim 20 jaar samen en hebben zij 3 kinderen. De kracht van hun huwelijk is humor, vertellen beiden.

Wereldberoemd
Jerry Seinfeld is acteur, stand up comedian en producer. Hij werd wereldberoemd met de serie Seinfeld. Jessica is auteur en publicist en werkte destijds voor het merk Tommy Hilfiger. Inmiddels geeft Jessica kookboeken uit en richt zij zich op goede doelen om armoede te bestrijden.

Meer staat hier in het artikel van Good Housekeeping. Jessica's Instagram-bericht over haar passie staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair