Derde 'Quiet Place'-film 'Day One': plot bekend

Derde 'Quiet Place'-film 'Day One': plot bekend

Dit klinkt goed!

John Krasinksi wist hoge ogen te gooien met zijn horrortopper A Quiet Place. Hij mocht dan ook een vervolg maken, dat eveneens een succes was. Er komt dan ook een derde deel, maar ook een spin-off, genaamd A Quiet Place: Day One. Er is nu meer informatie vrijgegeven over deze film.

Kransinski was aanwezig op de CinemaCon, waar hij het had over zijn film. We weten dat Day One zich in dezelfde wereld afspeelt als de andere films, maar de Abbott familie speelt deze keer niet de hoofdrol. Die eer is nu weggelegd aan de met een Oscar bekroonde Lupita Nyong'o.

Wat te verwachten?
De mensen aanwezig bij de CinemaCon werden getrakteerd op een eerste korte clip, waarin Nyongo's personage in een bus ligt te slapen. Op dat moment vindt er een black-out plaats, zijn er meerdere explosies en zien we de stad die in vuur en vlam staat.

Vervolgens zijn er beelden van enkele mensen die niet durven te bewegen en vooral proberen geen geluid te maken. Dan krijgen ze het akelige 'klikgeluid' geluid te horen dat de aliens maken voordat het scherm zwart wordt. Op dit moment eindigt de clip. De film zal zich, zoals de titel het al aangeeft, focussen op de eerste dag van de alieninvasie.

Plaats
Day One speelt zich af in New York. Heel erg gek is het niet dat Krasinski hiervoor gaat. 'The Big Apple' wordt wel vaker 'the loudest city in the world' genoemd, dus de aliens zullen waarschijnlijk ook deze keer heel wat slachtoffers maken.

Bekijk hieronder nog eens de bloedstollende clip opening van A Quiet Place II.



NieuwsFilm

meest populair