Broer van Margot Robbie had veel moeite met haar bekende naaktscène

Broer van Margot Robbie had veel moeite met haar bekende naaktscène

Vele mannen vonden het geweldig, maar haar eigen familie heel wat minder...

Margot Robbie heeft al in heel wat topfilms gespeeld, maar Wolf of Wall Street was haar echte grote doorbrak. Hiervoor ging ze zelfs volledig uit de kleren. Hier had haar eigen broer enorm veel moeite mee.

10 jaar geleden kwam het pareltje van Martin Scorsese uit, waarin Leonardo DiCaprio in de huid kruipt van Jordan Belfort. Robbie's Naomi Lapaglia probeert hem te versieren en trekt hiervoor zelfs al haar kleren uit.

Moeite
Ondanks het feit dat Robbie zelf hier niet veel moeite mee had, was haar familie hier wel niet al te blij mee. Vooral haar broer had hier veel moeite mee. Robbie keek de film samen met haar familie, maar vervolgens wilde haar broer niet meer met haar spreken.

Zo zegt de geliefde actrice: "Het was zo ongemakkelijk... Drie maanden lang zei mijn broer niks tegen me. Hij was niet boos of zo, maar hij had gewoon tijd nodig om dit te verwerken".

Naakt
In eerste instantie wist Robbie ook niet of ze het zelf wel wilde doen, maar haar manager stelde haar gerust. Hij liet haar weten dat Scorsese altijd professioneel is en hij als geen ander weet hoe hij zijn sterren kan helpen en steunen.

Robbie vond het uiteindelijk zelf ook een goed idee, aangezien het bij haar personage past: "Gewoon naakt om naakt te laten zien, daar vind ik niks aan. Naomi maakt echter gebruik van haar lichaam om te krijgen wat ze wil. Martin zei dat ik mijn jurkje voor de scène aan mocht houden, maar ik besloot zelf deze uit te doen. Naomi zou dat namelijk ook doen, dus ik ging volledig uit de kleren".

Zie hieronder hoe Naomi Jordan versiert.



NieuwsFilm

meest populair