3 films op streamingdienst Prime Video die je absoluut niet mag missen

3 films op streamingdienst Prime Video die je absoluut niet mag missen

Ontdek het aanbod van de streamingdienst van Amazon.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Last Seen Alive (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brian Goodman | Cast: Gerard Butler, Jaimie Alexander, Russell Hornsby, e.a. | Kijk direct
Will en zijn vrouw Lisa staan op het punt te gaan scheiden. Wanneer Lisa tijdens een reis naar ouders op mysterieuze wijze verdwijnt bij een tankstation, duikt Will in de criminele onderwereld om haar terug te vinden. Ondertussen moet hij uit handen zien te blijven van de autoriteiten, die Will zelf als verdachte zien en de jacht op hem hebben geopend.



The Tender Bar (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: George Clooney | Cast: Tye Sheridan, Ben Affleck, Lily Rabe, e.a. | Kijk direct
Nadat zijn vader het gezin verlaten heeft, verhuist de negenjarige J.R. samen met zijn moeder Dorothy naar het huis van zijn opa en oma. Op zoek naar een vaderfiguur, besluit hij daar de bar van zijn oom Charlie te bezoeken. Charlie moedigt J.R. om zijn dromen te volgen en te gaan voor een carrière als schrijver. Zijn moeder heeft echter een ander pad voor ogen.



Freaky (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Landon | Cast: Kathryn Newton, Vince Vaughn, Katie Finneran, e.a. | Kijk direct
Het stadje Blissfield wordt opgeschrikt door een seriemoordenaar, die al snel de bijnaam The Butcher krijgt. De middelbare scholiere Millie blijkt zijn volgende slachtoffer te zijn. Het moordwapen bezit echter over mystieke krachten. Op het moment dat The Butcher wil toeslaan, wisselt hij van lichaam met Millie. De tiener heeft een dag om dit ongedaan te maken voordat ze voor altijd gevangen zit in zijn lichaam.



NieuwsFilm

meest populair