Sylvie Meis showt haar nieuwste ALDI-lijn met dodelijke glimlach

Sylvie Meis showt haar nieuwste ALDI-lijn met dodelijke glimlach

Ze ziet er weer eens fantastisch uit.

De meeste mensen kennen de BN'er Sylvie Meis hoogstwaarschijnlijk van haar Instagram-pagina. Er gaat namelijk bijna geen enkele dag voorbij zonder dat ze weer eens iets post. Nu is het weer raak.

We zijn het inmiddels wel van Meis gewend. De actrice, o.a. bekend van de serie Costa en Elvy's Wereld So Ibaza!, tekende enige tijd geleden een lucratief contract bij de supermarktketen Aldi. Sindsdien deelt ze wel vaker spannende kiekjes. Dat is nu niet anders.

Filmpje
Meis deelt nu een filmpje waarin ze de nieuwe sportkleding van Aldi in het zonnetje zet. Eerlijk is eerlijk, echt veel sporten doet ze niet in de reclame, maar ze ziet er zeker wel weer beeldschoon uit.

Zo schrijft Meis zelf: "Ik ben zo trots: vanaf 2 mei ligt mijn nieuwe Sylvie Sportswear Collection in de Aldi! Ik ben enorm benieuwd hoe jullie eruit koment te zien, dus hopen posten jullie binnenkort ook de nodige foto's en filmpjes!"

Lof
Het lijkt erop dat de nodige mensen het al warm genoeg krijgen van het videootje zelf. Zo staan er talloze reacties bij als "Je ziet er echt fantastisch uit" en "Wat ben je toch een mooie vrouw" of nog "Je ziet dat je veel sport, je bent zo fit!"

Interesse in het sensuele filmpje van Sylvie Meis? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair