3 topfilms die in mei nieuw op Netflix verschijnen

3 topfilms die in mei nieuw op Netflix verschijnen

Voor ieder wat wils komende maand.

Netflix pakt ook in mei weer uit met een hele hoop films en series. FilmTotaal heeft vandaag de 3 beste films voor je op een rijtje gezet die volgende maand op de streamingdienst zullen verschijnen.

Druk (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Thomas Vinterberg | Cast: Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Lars Ranthe, e.a. | Zaterdag 6 mei
Martin, een vermoeide geschiedenisleraar, begint samen met drie bevriende collega's aan een gewaagd experiment. Volgens een populaire theorie zou de mens veel gelukkiger en creatiever zijn met meer alcohol in het bloed. De mannen besluiten dat zelf uit te proberen door elke dag voor de les een slokje te nemen. Al snel loopt de boel echter uit de hand.



Mi Vida (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Norbert ter Hall | Cast: Loes Luca, Elvira Mínguez, Anniek Pheifer, e.a. | Zaterdag 6 mei
Na haar pensioen laat de Schiedamse kapster Lou haar langgekoesterde meisjesdroom eindelijk in vervulling gaan: verhuizen naar Spanje. Hoewel ze moeite heeft met het achterlaten van haar kinderen en kleinkinderen, vertrekt ze uiteindelijk toch bepakt en bezakt naar Cádiz voor een taalcursus. Maar wanneer Lou's lerares Andrea haar aanmoedigt om haar dromen serieus te nemen en een kapsalon in Spanje te beginnen, komen Lou's kinderen in opstand.



The Mother (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Niki Caro | Cast: Jennifer Lopez, Joseph Fiennes, Gael Garcia Bernal, e.a. | Vrijdag 12 mei
The Mother werkte vroeger als huurmoordenares, maar houdt zich nu al jaren schuil in de wildernis van Alaska. Dat is ook nodig, want een heel leger aan vijanden zit achter haar aan. Helaas wordt ze gedwongen om haar schuilplaats te verlaten om haar dochter te beschermen die ze vroeger heeft achtergelaten. Zij blijkt namelijk in groot gevaar te zijn.



NieuwsFilm

meest populair