Bruce Willis en Demi Moore zijn trotse opa en oma - Baby geboren!

Bruce Willis en Demi Moore zijn trotse opa en oma - Baby geboren!

Hun kleindochter lijkt nu al veel op hen

Rumer Willis liet iedereen al maanden meegenieten van haar zwangere buik. Van de week volgde dan eindelijk het verlossende Instagram-bericht.

Wat blijkt? De dochter van Bruce Willis en Demi Moore is bevallen van een dochter. Dat maakt Bruce en Demi trotse grootouders van hun eerste kleinkind. En hun kleindochter heeft nu al veel van hen weg.



Je bent pure magie
Rumer schrijft bij de schattige babyfoto: "Louetta Isley Thomas Willis, je bent pure magie. Geboren op 18 april en meer dan wij konden dromen."

Oma Demi Moore schrijft dat dit vogeltje pure liefde krijgt. Emma Willis, de tweede vrouw van Bruce Willis, schrijft dat zij verschrikkelijk veel van haar houden. Zus Talllulah zegt, dat zij geobsedeerd is als tante.

Het regent feliciaties
Het regent felicitaties van onder meer Hilary Duff, Melanie Griffith, Teresa Palmer en Sharon Stone. Meer foto's en filmpjes - ook met Bruce - zullen vast nog volgen.

Al eerder deelde Rumer een prachtig Instagram-bericht met herinneringen aan haar vader. Zo tilt een jonge Bruce Willis haar. Het is overduidelijk dat Bruce, peuter Rumer en baby Louetta erg op elkaar lijken.



NieuwsFilm

meest populair