De volgende scifi-thriller van 'District 9'-regisseur vindt zijn hoofdrolspeler

De volgende scifi-thriller van 'District 9'-regisseur vindt zijn hoofdrolspeler

Joel Kinnaman neemt het op tegen buitenaards gevaar.

Regisseur Neill Blomkamp (District 9) keert terug naar zijn buitenaardse roots met zijn nieuwe film They Found Us. Deadline meldt dat Joel Kinnaman (For All Mankind, The Suicide Squad) de hoofdrol gaat spelen.

De productie van They Found Us gaat later dit jaar van gang in Australië. Het is daarom vrij waarschijnlijk dat de film in 2024 op het witte doek verschijnt.

Plot
De eerste details over het verhaal zijn ook al bekend. De film volgt een vader (Kinnaman) en zijn dochter Kaylee terwijl ze een kampeertrip ondernemen in de wildernis van Utah om hun verbroken relatie te herstellen.

Nadat ze zijn aangevallen door een vijandige buitenaardse levensvorm komt niet allen hun relatie, maar ook hun leven op het spel te staan. Ze vechten met een mensachtig beest om hun ontvoering naar een onbekende en angstaanjagende buitenaardse wereld te stoppen.

Enthousiat
Producent Wyck Godfrey had het volgende te zeggen over de film en het script van Jeremy Carver (The Umbrella Academy, Doom Patrol): "We zijn zo enthousiast om samen te werken met Neill en Joel en iedereen bij AGC om 'They Found Us' tot leven te brengen."


"De buitenaardse gruwel en ademloze spanning in het middelpunt van Jeremy's script is slechts de achtergrond voor een maar al te herkenbaar en emotioneel verhaal van een vader en tienerdochter die worstelen met hun meningsverschillen en hun vervreemding verwerken."

Gran Turismo
Momenteel is Blomkamp nog bezig om het racespel Gran Turismo te verfilmen voor Sony Pictures Entertainment. Onlangs werd een eerste volledige trailer getoond tijdens CinemaCon. Deze trailer komt hoogstwaarschijnlijk snel online. Hieronder bekijk je wel al een sneak peak achter de schermen.


Gran Turismo is vanaf 10 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair