J.K. Rowling grapt over mensen die de 'Harry Potter'-reboot gaan boycotten

J.K. Rowling grapt over mensen die de 'Harry Potter'-reboot gaan boycotten

Een glaasje champagne om het allemaal te vieren.

Iedereen kent de naam J.K. Rowling wel. Zij is natuurlijk het brein achter de Wizarding World, voornamelijk van de Harry Potter-boeken. De laatste paar jaar komt zij echter ook wel vaker ietwat negatief in het nieuws langs. Gaat de nieuwe Harry Potter-serie daar ook onder lijden?

Rowling is behoorlijk actief op sociale media en sommige mensen zijn van mening dat de wereldberoemde schrijfster transfobe berichten de wereld in helpt. Er is dan ook een groep die er genoeg van heeft en proberen Rowling te cancelen. De schrijfster zelf maakt zich echter absoluut geen zorgen.

Reactie
Er komt namelijk een nieuwe Harry Potter-serie aan. Ondanks het feit dat miljoenen mensen hier naar uitkijken, zijn er ook sommigen die hier niks van willen weten. De reden hiervoor? Rowling is hier natuurlijk bij betrokken, maar deze groep vindt dat niet kunnen en laat dan ook weten de serie te boycotten.

Rowling schrikt hier duidelijk allesbehalve van. Sterker nog, zij kan er wel om lachen, aangezien ze weet dat de serie hoe dan ook een succes zal zijn. Dat wordt wel duidelijk uit haar onderstaande tweet.



Begrijpelijk
De bovenstaande reactie van Rowling valt ook wel te begrijpen. Enkele maanden geleden kwam nog het videospel Hogwarts Legacy uit, waarvan de nodige mensen ook lieten weten het spel te boycotten en niet te kopen.

Het spel werd echter enorm veel verkocht en was, en is nog steeds, een grote hit. Bekijk hieronder nog eens de trailer van de populaire game.



NieuwsFilm

meest populair