Bloedmooie Shannon Elizabeth (Nadia) onthult schokkend laag salaris voor 'American Pie'

Bloedmooie Shannon Elizabeth (Nadia) onthult schokkend laag salaris voor 'American Pie'

Geen exact bedrag, maar wel bijzonder weinig.

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over American Pie-actrice Shannon Elizabeth. Zij werd in een keer beroemd na haar rol als de sexy uitwisselingsstudente Nadia in de populaire film American Pie. Hier kreeg ze echter nauwelijks voor betaald.

De American Pie-films zijn dan misschien geen topfilms, ze waren wel altijd populair en deden het goed aan de box-office. Elizabeth kreeg echter een schijntje betaald voor de eerste film en wist dat ze veel meer kon krijgen voor het vervolg.

Reactie
Toen haar werd gevraagd of ze de sequel bijna had verlaten was haar reactie als volgt: "Ja, ik heb veel offers afgewezen. Mijn hele team dacht dat ik gek was, maar ik bleef nee zeggen. Zij wilden dat ik ermee akkoord ging, maar daar had ik geen zin in".

De reden hiervoor? Elizabeth kreeg niet erg veel betaald voor het eerste deel en hield voet bij stuk om voor de vervolgen wel een eerlijk bedrag te krijgen. Zo vervolgt ze: "Ik wist wat ik waard was en uiteindelijk kreeg ik dat ook!".

Succes
Elizabeth gaat verder: "Mijn team was toen maar wat blij dat ik niet akkoord was gegaan met een van de eerste offers. Ik kreeg ook bijna niks betaald voor mijn eerste optreden, maar iets van een paar duizend".

Bekijk hieronder nog eens een clip waarin we haar Nadia zien.



NieuwsFilm

meest populair