Schrik niet: Margot Robbie heeft spijt van deze akelige scène in 'Suicide Squad'

Schrik niet: Margot Robbie heeft spijt van deze akelige scène in 'Suicide Squad'

"Het was het meest afschuwelijke wat ik ooit in mijn leven heb gedaan"

Acteurs vinden sommige scènes te naar voor woorden, maar slaan zich er op de filmset toch doorheen. Voor Margot Robbie was een scène in de film The Suicide Squad zo akelig, dat zij er nog van bibbert.

Margots Harley Quinn is een van de beste personages in die film. Maar zelf vond zij het kostuum wat gênant strak. Ook bleken haar accessoires onhandig groot en scherp, want zij bezeerde zich er steeds mee.

Zo wit als joker
Volgens een interview in The Washington Post bleek echter niets zo erg als de scène waarin zij in een wit goedje duikt om zo wit als joker te worden. Margot zegt: "Die chemische rommel scène is het meest onaangename dat ik ooit in mijn hele leven heb gedaan."

Margot vertelt dat de vloeistof een nare, verfachtige substantie was die haar oren en neus binnendrong. Ze zegt: "Kopje onder stikte ik er haast in. Ik kon niet ademhalen. En toen ik mijn ogen opende, zag ik alleen wit. De troep gleed over mijn oogballen. Het was afschuwelijk."

Meer over de film
Meer staat hier in het artikel van Looper. In onderstaand YouTube-video van Good Morning America vertelt een deel van de cast over de film.



NieuwsFilm

meest populair