De al erg rijke Tom Hardy ontvangt een monsterbedrag voor de derde 'Venom'

De al erg rijke Tom Hardy ontvangt een monsterbedrag voor de derde 'Venom'

Hij is een van de best betaalde acteurs ter wereld.

Tom Hardy is een Britse acteur en producer. De ster is misschien wel het meest bekend door zijn rollen in films als Inception, The Dark Knight Rises en de Venom-trilogie.

De nu 45-jarige ster werkt al meer dan 20 jaar in de filmindustrie. Hij is zowel in Britse als Amerikaanse films en series te zien. Zijn nettowaarde wordt geschat op 55 miljoen Amerikaanse dollars. Tom Hardy is dus best wel rijk.

Hoe het begon
Tom Hardy is geboren in 1977 in Londen, Groot-Brittannië. Hij studeerde drama en won een modellenwedstrijd in 1998. In 2001 startte hij in de serie Band of Brothers en in de film Black Hawk Down. Meer bekendheid volgde met Star Trek: Nemesis.

Tom Hardy pakte meer televisiewerk op. In 2010 volgde de film Inception met een BAFTA-award voor zijn rol. Meer films waarin hij opvalt, zijn The Dark Knight Rises, Dunkirk, Mad Max: Fury Road, The Revenant en de Venom-trilogie.

Meer vermogen
Tom Hardy pakt ook theaterwerk op. Daarnaast treedt hij op als producer. De ster behoort intussen tot de best betaalde acteurs ter wereld. Zijn salaris voor de derde Venom bedroeg 20 miljoen, een monsterlijk hoog bedrag.

Meer vermogen staat hier in het artikel van Celebrity Networth. In onderstaand YouTube-video van WIRED vertelt Tom Hardy meer.



NieuwsFilm

meest populair