'The Equalizer 3' eindigt de trilogie over sloopkogel Robert McCall

'The Equalizer 3' eindigt de trilogie over sloopkogel Robert McCall

De trilogie komt ten einde.

De brute eerste trailer voor The Equalizer 3 werd eerder deze week uitgebracht door Sony Pictures. De film belooft een bikkelhard einde te worden voor de filmreeks met Denzel Washington in de hoofdrol.

Regisseur Antoine Fuqua is ook terug om de trilogie af te sluiten. The Equalizer 2 was destijds de enige keer dat Washington meedeed aan een vervolg op één van zijn films. The Equalizer 3 wordt dus het tweede vervolg van zijn carrière.

The Final Chapter
De officiële synopsis van de film luidt als volgt: "Nadat hij is gestopt met zijn werk als moordenaar in dienst van de overheid, vindt Robert McCall (Denzel Washington) het moeilijk om de gruwelijke dingen die hij in het verleden heeft gedaan te verwerken en probeert hij met zichzelf in het reine te komen door op te komen voor mensen die onderdrukt worden."

"Tot zijn eigen verrassing blijkt hij zich thuis te voelen in Zuid-Italië, waar hij erachter komt dat zijn nieuwe vrienden worden bedreigd door lokale misdaadbazen. Als er dan doden vallen, weet McCall wat hem te doen staat: hij besluit zijn vrienden te beschermen door de maffia aan te pakken."

September
Hieronder bekijk je nog eens de gewelddadige trailer voor dit laatste hoofdstuk van het verhaal van Robert McCall. Washington wordt deze keer bijgestaan door topactrice Dakota Fanning, met wie hij eerder het scherm deelde in Man on Fire


De film is vanaf 1 september te zien in de Nederlandse bioscopen. Nog even wachten dus.

NieuwsFilm

meest populair