Alleen al de trailer voor 'Cannibal Cabin' doet je bijna overgeven

Alleen al de trailer voor 'Cannibal Cabin' doet je bijna overgeven

Misschien toch maar weer eens een Dvd'tje ophalen.

Het wordt met de onderstaande trailer al snel duidelijk dat Cannibal Cabin gemaakt is met een minimaal budget, maar dat weerhoudt de bekende studio Lionsgate er niet van om de beelden op YouTube te plaatsen. Wij delen deze dan ook maar even met jullie.

Wanneer je de beelden ziet denk je namelijk meteen aan een 'old-school lowbudget slasher', maar eerlijk is eerlijk, deze ziet er wel vermakelijk uit. Ondanks het feit dat zowat alle horrorfilm clichés in deze film zitten, is het misschien toch wel leuk om deze te kijken.

Verhaal
De titel zegt het eigenlijk al allemaal: een groep vrienden gaat op een road trip nadat een mysterieuze vrouw ze heeft verteld over een geheim muziekfestival in 'the middle of nowhere'. Samen besluiten ze naar het festival te gaan, maar het gaat helaas niet zoals verwacht...

Ze raken namelijk de weg kwijt en hun auto houdt er op een gegeven moment ook met op. Wanneer ze een verlaten huisje zien, besluiten ze aan te kloppen in de hoop hulp te krijgen. Hulp krijgen ze hier echter niet, want de vreemde mensen in deze schuur zijn kannibalen die het hebben gemunt op hun nieuwe gasten.

Bekijk de vieze beelden hieronder.



NieuwsFilm

meest populair