De 'Rocky'-spin-off 'Drago': Dolf Lundgren heeft zorgwekkende update

De 'Rocky'-spin-off 'Drago': Dolf Lundgren heeft zorgwekkende update

Het script was toch niet zo goed...

Elke filmfanaat kent de Rocky-franchise. De laatste jaren is Creed juist weer enorm in. Al deze successen zorgen ervoor dat misschien ook Drago zijn eigen spin-off krijgt, maar helaas is er nu wat minder nieuws.

Vorig jaar klonk het allemaal erg veelbelovend. Robert Lawton, bekend van het verhaal 'Becoming Rocky', was begonnen met het script en zou dus een verhaal schrijven over de Russische bokser Ivan Drago. Helaas lijkt het toch allemaal anders te lopen dan gehoopt.

Reactie
Tijdens een recent interview liet Dolph Lundgren, Drago zelf, zich over de spin-off uit: "Ja, ik heb gehoord dat MGM hieraan werkt, maar het eerste script was niet te pruimen. Van wat ik begrepen heb zijn ze op zoek naar een nieuwe schrijver die het allemaal moet 'opknappen'".

"Creed II was erg interessant, over een vader en zoon die naar Amerika komen. Het is een soort van immigratie/vechtverhaal en dat vond ik een tof idee. Je moet echter wel ervoor zorgen dat de juiste persoon het script schrijft en die zoektocht is nu dus begonnen".

Vreemd
Het lijkt er dus op dat Lawton niet langer bij het project betrokken is. Het zou dus goed kunnen dat we langer op de film moeten wachten dan gedacht. Maar de Lundgran-fans hoeven zich geen zorgen te maken.

Lundgren zal binnenkort te zien zijn in The Best Man maar ook in blockbusters als The Expendables 4, Wanted Man en Aquaman and the Lost Kingdom. Bekijk hieronder nog eens gaaf moment tussen Drago en Rocky in Creed II.



NieuwsFilm

meest populair