Jennifer Hoffman verrast met prachtige Insta-foto: "10 jaar jonger"

Jennifer Hoffman verrast met prachtige Insta-foto: "10 jaar jonger"

Ze ziet er weer eens prachtig uit.

Behoorlijk wat sterren posten maar graag van alles en nog wat op sociale media. De geliefde BN'er Jennifer Hoffman doet hier ook aan mee en post weer eens enkele mooie kiekjes.

De Nederlandse actrice, geboren in Gouda, heeft op dit moment geen nieuwe projecten op IMDb staan. Verleden jaar was ze te zien in slechts een enkele serie, namelijk Pottenkijkers. Haar laatste film stamt ook alweer uit 2021. Toen speelde ze moeder Hannah in De Luizenmoeder - De film.

Actief
Dat betekent niet dat de 42-jarige schoonheid stilzit. Ze is namelijk ook actief als presentatrice. Denk bijvoorbeeld maar aan het geliefde NPO programma 3 op Reis. Wanneer ze eens even niet werkt is ze echter wel nog op sociale media te vinden. Nu is het weer raak.

Hoffman heeft toch meer dan 200.000 volgers, die ze regelmatig trakteert op kiekjes en filmpjes. Ook nu kwam ze weer met een heel mooie foto. Binnen de kortste keren had ze dan ook al duizenden likes te pakken, maar dat is eerlijk gezegd ook wel te begrijpen.

Plaatje
De beeldschone Hoffman kijkt recht de camera in en ziet er tegelijktijdig elegant en sensueel uit in het kiekje. Er staan dan ook veel reacties tussen zoals: "Wat een prachtige foto!" en "Je lijkt zo wel 10 jaar jonger!" Oordeel zelf maar met het onderstaande plaatje.



NieuwsFilm

meest populair