Paris Jackson compleet uit de kleren op rode loper? Of toch niet?

Paris Jackson compleet uit de kleren op rode loper? Of toch niet?

Wacht even, is ze nu helemaal naakt of niet?

Als je een kind bent van Michael Jackson sta je eigenlijk sowieso in de spotlights, maar zijn dochter, Paris, al helemaal. Ook op Instagram valt ze op, al helemaal met haar nieuwe (ietwat controversiële) outfit.

Paris Jackson werd geboren op 3 april in 1998 en is vandaag de dag actief als model. Menig topmerk wil met haar samenwerken, maar net zoals haar vader zingt ze ook. Enkele jaren geleden besloot ze ook te gaan acteren.

Filmcarrière
In 2018 wist ze haar eerste filmrol te bemachtigen in Gringo. Hierna was ze weer te zien in de serie Sacred Lies en de film The Space Between om er maar een paar op te noemen. Kortom, ze zit zeker niet stil en heeft meer dan genoeg te doen.

Wanneer ze eens even niet werkt is ze wel nog veel te vinden op sociale media. Zo heeft ze op Instagram maar liefst 4 miljoen volgers, die ze regelmatig trakteert op foto's en filmpjes. Normaal gesproken worden deze goed onthaald, maar haar laatste GIF zorgt voor de nodige gefronste wenkbrauwen.

Kleedje
Paris verscheen weer eens op een rode loper, en had daar een kleedje aan die haar hele lichaam prijsgeeft. Althans, zo lijkt het. Het gaat hier namelijk niet om een doorschijnjurk, maar gewoon om een print.

Ondanks het feit dat ze veel complimenten kreeg en nu al meer dan 200.000 likes heeft, zijn er ook sommigen die er niet veel aan vinden. Zo schrijft een iemand: "Ja, het kan, maar dat betekent nog niet dat het moet" of nog: "Kunst is een ding, maar mijn kinderen hoeven nog geen naakte lichamen te zien".

Vind jij het kleedje van Paris Jackson kunnen of niet? Oordeel zelf maar door hier te klikken!

NieuwsFilm

meest populair