Vervolg 'The Meg' komt met grote verrassing en je raadt al zo'n beetje wat

Vervolg 'The Meg' komt met grote verrassing en je raadt al zo'n beetje wat

Groter dan de eerste film: The Meg 2: The Trench.

Ondanks een zwakke ontvangst was The Meg in 2018 een monsterhit door $530,2 miljoen op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Een vervolg kan niet uitblijven en deze moet later in 2023 over het witte doek zwemmen.

Tijdens het filmevent CinemaCon werden de eerste beelden vertoond uit Meg 2: The Trench van Warner Bros. Pictures en regisseur Ben Wheatley (High Rise). De beelden zouden een scène laten zien die zich 65 miljoen jaar geleden afspeelt, waarin een Megalodon een Tyrannosaurus Rex opeet.

Jason Statham
Uiteraard is vervolgens snel actieheld Jonas Taylor van Jason Statham te zien, die opnieuw wordt aangetrokken door het personage van Cliff Curtis. Ze gaan weer op jacht. Een verdere omschrijving via TheWrap:

"Diep onder water ontdekt het team de grootste Meg die iemand ooit heeft gezien. We krijgen ook verschillende andere monsters te zien die over land en over zee aanvallen, waarbij Statham bijna wordt opgegeten door een haai."

Zwaard vs. haai
TheWrap gaat verder: "We krijgen meer scènes van toeristen die bijna worden opgegeten en een wezen met tentakels dat een helikopter verslindt."


De teaser zou eindigen met Statham die "op een jetski de lucht in springt om het met een zwaard op te nemen tegen een haai."

Augustus
Vanaf begin augustus draait Meg 2: The Trench met aanvullende rollen van Sophia Cai, Page Kennedy, Sienna Guillory, Skyler Samuels en Sergio Peris-Mencheta in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair