3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de jongste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Curse of La Llarona (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Chaves | Cast: Linda Cardellini, Raymond Cruz, Marisol Ramirez, e.a. | Kijk direct
De huilende vrouw. Toen ze nog leefde, verdronk ze haar eigen kinderen uit pure jaloezie en wierp ze zich daarna huilend van de pijn in een kolkende rivier. Nu, in het Los Angeles van de jaren zeventig, besluipt ze de nachten op zoek naar kinderen. Wanneer ze een probleemgezin begint te terroriseren, blijkt een gedesillusioneerde priester de enige hoop op redding te zijn.



Doctor Sleep (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike Flanagan | Cast: Ewan McGregor, Kyliegh Curran, Rebecca Ferguson, e.a. | Kijk direct
De inmiddels volwassen Dan Torrance wordt nog altijd achtervolgd door nachtmerries aan zijn kindertijd. Om deze te onderdrukken, grijpt hij vaak naar de drank. Wanneer Abra, een meisje met dezelfde paranormale krachten als hij, in een noodsituatie belandt, beluit hij in actie te komen en haar te redden van een bende rondtrekkende stoomslurpers die het op haar hebben gemunt.



The Mauritanian (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kevin Macdonald | Cast: Tahar Rahim, Jodie Foster, Benedict Cumberbatch, e.a. | Kijk direct
Veertien jaar geleden werd Mohamedou Ould Salahi opgepakt en zonder rechterlijke tussenkomst gevangengezet op Guantanamo Bay. De Amerikaanse regering meent dat hij betrokken was bij de terreuraanslagen van 9/11. Advocaat Nancy Hollander en haar assistent Teri Duncan horen van de zaak en besluiten Salahi te gaan helpen. Hun inzet wordt echter zwaar bemoeilijkt door militair aanklager Stuart Couch.



NieuwsFilm

meest populair