De game 'Funko Fusion' eert 'Jurassic World', 'The Thing' en meer films op gave wijze

De game 'Funko Fusion' eert 'Jurassic World', 'The Thing' en meer films op gave wijze

Een actie-avonturenspel met helden van het witte doek

10:10 Games heeft vandaag een trailer uitgebracht voor 'Funko Fusion'. Een actie-avonturenspel met Funko Pop-personages te herkennen van onder andere The Mummy, Battlestar Galactica,The Thing en Back to the Future.

'Funko Fusion' zal in 2024 worden gelanceerd als third-person actiespel voor pc- en consoleplatforms.

Verschillende werelden
In het spel zullen de Funko Pops het opnemen tegen vijanden en tegelijkertijd puzzels oplossen in verschillende werelden.

Een paar van deze werelden en locaties zien we al duidelijk terug in de trailer. Zo zal je bijvoorbeeld Hill Valley van Back To The Future en Isla Nublar van Jurassic World herkennen.

Met cricketknuppel
Ook zien we verschillende personages terugkomen zoals Chucky uit Child's Play 2, Shaun met cricketknuppel van Shaun of the Dead, He-Man en verschillende personages van de serie The Umbrella Academy.


"Het is ongelooflijk opwindend om iedereen te kunnen laten zien wat het team hier bij 10:10 Games heeft gedaan. We hebben een game-ervaring gemaakt die ongelooflijk leuk, verrassend en authentiek is. Het viert het fandom als nooit tevoren, allemaal te ervaren door een Funko-lens," vertelt Arthur Parsons, Design Director en medeoprichter van 10:10 Games.

NieuwsFilm