Morena Baccarin vindt seksscènes voor 'Deadpool' echt "verschrikkelijk"

Morena Baccarin vindt seksscènes voor 'Deadpool' echt "verschrikkelijk"

Gelukkig was Ryan Reynolds wel een echte gentleman.

De twee Deadpool-films zitten bomvol actie, maar er zitten ook de nodige 'pikante momenten' in, voornamelijk tussen hoofdrolspeler Ryan Reynolds en Morena Baccarin. Toch heeft laatstgenoemde allesbehalve genoten van de seksscènes.

Tijdens de eerste film moesten er gedurende twee dagen enkel en alleen seksscènes opgenomen worden tussen Wade/Deadpool en zijn liefje, Vanessa, maar Baccarin vond hier niet veel aan. Hier zegt zij het volgende over.

Reactie
Op een gegeven moment vindt er een scène plaats in de film waarin het koppel seks heeft gedurende het hele jaar en zich hier ook elke keer speciaal voor kleedt. Baccarin liet zich erover uit: "Deadpool was een geweldige ervaring, maar de twee dagen met alleen maar seksscènes waren niet echt mijn ding".

"We hadden nog veel meer opgenomen, maar dat werd eruit geknipt. Als ik heel eerlijk ben ben ik blij dat dit er niet inzit, want dat ging erg ver. Er zit ook al genoeg seks in. Er hoeft niet nog meer in". Dat was niet het enige wat Baccarin vervelend vond.

Nare geur
Zo vervolgt Baccarin: "Ja, Ryan is een hunk, maar vanwege dat masker rook hij gigantisch naar rubber. Het voelde gewoon alsof ik een gigantische condoom aan het kussen was".

Wel was Reynolds zeer voorzichtig en begrijpelijk. Baccarin eindigt door te zeggen: "We kunnen het gewoon heel goed vinden. Er zaten zeker ongemakkelijke moment tussen, maar we hebben er het beste van gemaakt. Hij was heel lief en vroeg me telkens hoe het met me ging en hoe ik me voelde".

NieuwsFilm

meest populair