3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Look Both Ways (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Wanuri Kahiu | Cast: Lili Reinhart, Danny Ramirez, David Corenswet, e.a. | Kijk direct
Natalie voelt zich de dag na haar afstudeerfeest niet lekker. Aangezien ze seks heeft gehad, besluit ze een zwangerschapstest te doen. Op dat moment valt haar leven uiteen in twee parallelle realiteiten: in de ene wereld is ze zwanger, in de andere niet. Zo leert Natalie wat het leven en de liefde voor haar in petto hebben.



Shutter Island (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Scorsese | Cast: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, e.a. | Kijk direct
Massachusetts, 1954. Politieagent Teddy Daniels, die wordt geplaagd met verontrustende visioenen, en zijn nieuwe partner Chuck Aule vertrekken samen naar een afgelegen eiland waar een psychiatrisch ziekenhuis voor criminelen op is gevestigd. Daar onderzoeken de twee de zaak van een verdwenen patiënte. Aangenomen wordt dat zij zich heeft verstopt op het eiland. Een web van intriges en misleiding bemoeilijkt het onderzoek echter al snel.



A Simple Favor (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Feig | Cast: Anna Kendrick, Blake Lively, Henry Golding, e.a. | KIjk direct
Stephanie, een alleenstaande moeder, raakt op het schoolplein bevriend met Emily, een glamoureuze vrouw. Wanneer Emily om een kleine gunst vraagt, en daarna op mysterieuze wijze verdwijnt, volgt Stephanie een spoor van leugens om de waarheid te achterhalen.



NieuwsFilm

meest populair