Salma Hayek met enorme inkijk op Insta-foto's

Salma Hayek met enorme inkijk op Insta-foto's

De actrice uit Eternals trekt weer aan de bel.

Eventjes leek het erop dat Salma Hayek het wat rustiger aandeed met bikinifoto's op Instagram, maar de tijd van rust is in een klap helemaal weg. Nieuwe foto's op de social geven Salma prijs in een bikini, als ze net uit de zee vandaan komt.

Als actrice zien we de in Coatzacoalcos, Mexico geboren superster waarschijnlijk niet in bikini. Haar volgende en vermoedelijk laatste rol in 2023 heeft Salma in het oorlogsdrama Without Blood van Angelina Jolie.

Without Blood
In Without Blood speelt Salma de rol van Nina en er zijn ook rollen voor onder meer Demián Bichir, Juan Minujín, Andrés Delgado en Alfredo Herrera. De film is al opgenomen, maar over het plot is nog weinig bekend.

Verder heeft Salma dus geen films in de planning staan. Eerder dit jaar dook ze nog op in Magic Mike's Last Dance en ze was in 2022 te horen in De gelaarsde kat: De laatste wens.

Vakantie?
Nieuwe foto's van Salma laten haar dus in bikini zien en ze geeft op de vijf foto's een flink showtje weg. Het wordt niet duidelijk of ze op vakantie is. Het kan ook zijn dat ze gewoon even vanuit de achtertuin het water is opgevaren.

De reacties zijn uiteraard vanzelfsprekend: "Bikini legend", "Sports Illustrated swimsuit cover" enzovoorts.


De foto's van de 56-jarige Salma Hayek in bikini zien? Check deze dan hier op haar Instagram-pagina.

Bekijk de afbeeldingNina Dobrev in de sauna
Mooie Nina Dobrev met haar vriendin in de sauna op Instagramfoto's

Bekijk de afbeeldingGaby Blaaser in string
Gaby Blaaser in string zoekt grenzen op van het toelaatbare op Insta-foto


NieuwsFilm

meest populair