Bijna niemand kent de prachtige vrouw van 'Breaking Bad'-acteur Aaron Paul

Bijna niemand kent de prachtige vrouw van 'Breaking Bad'-acteur Aaron Paul

Zij verdient het ook om eventjes in het zonnetje gezet te worden.

Iedereen kent Aaron Paul wel. De acteur werd wereldberoemde dankzij zijn rol in de uiterst populaire serie Breaking Bad. Maar weinig mensen kennen echter zijn prachtige vrouw.

Paul is voornamelijk bekend van de Breaking Bad-wereld. In alle seizoenen was hij te zien als het geliefde personage Jesse. Aangezien hij zo populair was, kreeg hij eveneens zijn eigen spin-off film genaamd El Camino en dook hij kort op in Better Call Saul.

Meer
Daar blijft het niet bij. De acteur was ook te zien in de HBO-serie Westworld en in de blockbuster Need for Speed. Hij is dus zeker wel een grote naam, maar zijn privéleven probeert hij zij goed mogelijk geheim te houden.

Niet iedereen weet dus met wie de 43-jarige Paul is getrouwd. De acteur is echter al jarenlang samen met de 36-jarige schoonheid Lauren Parsekian, eveneens actief in de filmwereld als actrice en zelfs regisseuse.



Al lang
De twee leerden elkaar al een lange tijd geleden kennen toen ze nog heel wat jonger waren. In 2011 begonnen ze te daten en in 2013 stapten ze in het huwelijksbootje. 10 jaar later zijn ze nog steeds dolgelukkig samen. Sterker nog, de twee bekendheden zijn nog niet zo heel lang geleden de ouders geworden van Story Annabelle Paul.

Lauren Parsekian heet vandaag de dag dan ook Lauren Paul. Ondanks het feit dat ze dus actief is in de filmwereld, zou ze ook zeker als model kunnen werken, want eerlijk is eerlijk, ze ziet er beeldschoon uit. Oordeel zelf maar met het prachtige onderstaande kiekje.



NieuwsFilm

meest populair